Nație de proști! Cât timp românii își bat capul cu trupa Taxi, deputații au dezincriminat corupția

Odată la câteva luni, românii simt nevoia să arate că sunt în continuare o nație de tâmpiți. Cel mai recent caz se întâmplă chiar acum, cânt toată lumea discută despre noua piesă – una jenantă, ce-i drept – a trupei Taxi. Deși în mod normal o astfel de așa-zisă piesă ar trebui ignorată complet, de trei zile românii numai despre asta vorbesc.

Primii care au profitat de valul de prostie care i-a cuprins pe români în aceste zile sunt parlamentarii, care au votat o serie nouă de legi mizerabile, între care una care dezincriminează corupția. Și nu doar pentru deputați și senatori, ci pentru toți funcționarii publici.

”Practic, s-a dat liber la furat, dar pe români îi doare tot de piesa trupei Taxi”, s-a revoltat reputatul sociolog Decebal Popescu. ”Se întâmplă lucruri cu adevărat deranjante, parlamentarii își fac de cap cu legi date strict în interes personal, Iohannis îl trimite pe Dan Mihalache ambasador la Londra, la TVR se numește politic director nou, în loc să fie desființată televiziunea, iar românii dezbat o piesă proastă.”

”Până nu demult aveam impresia că românii au mintea scurtă și trec mult prea ușor peste evenimentele nocive, dar acum cred mai degrabă că românii sunt de-a dreptul proști”, a încheiat Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 aprilie 2016 14:04
Citește mai mult despre: coruptie Parlament prosti

Alte articole

Vezi mai mult