Sunt șanse mari ca acesta să fie ultimul an în care românii sărbătoresc Rusaliile. Țara noastră tocmai a fost anunțată oficial de NATO că începând cu 2021 va trebui să treacă la Americanalii, altfel va fii exclusă din Alianța Nord-Atlantică.

steagul_americii.jpg Se pare că decizia îi aparține, de fapt, lui Donald Trump, în calitate de șef al celei mai importante armate din cadrul NATO, cea a Statelor Unite. Președintele american a rămas stupefiat când a aflat că românii sărbătoresc o zi care conține termenul ”rus” și a cerut insistent să se scrie ”american” în loc.

Oficialii NATO au considerat, pe bună dreptate dealtfel, că este mai simplu să oblige România să renunțe la Rusalii și să treacă la Americanalii decât să-i explice lui Donald Trump că ideea lui este tâmpită. 

Mai multe surse neoficiale susțin că România a acceptat deja trecerea la Americanalii, doar că anunțul oficial va fi amânat până când se va stabili și cum anume ar trebui să decurgă o sărbătoare de Americanalii, pentru că deocamdată nimeni n-are nici cea mai vagă idee.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 08.06.2020 02:00 Politic

National Cinematografic