NATO ne obligă să renunțăm la Rusalii și să trecem la Americanalii

Sunt șanse mari ca acesta să fie ultimul an în care românii sărbătoresc Rusaliile. Țara noastră tocmai a fost anunțată oficial de NATO că începând cu 2021 va trebui să treacă la Americanalii, altfel va fii exclusă din Alianța Nord-Atlantică.

Se pare că decizia îi aparține, de fapt, lui Donald Trump, în calitate de șef al celei mai importante armate din cadrul NATO, cea a Statelor Unite. Președintele american a rămas stupefiat când a aflat că românii sărbătoresc o zi care conține termenul ”rus” și a cerut insistent să se scrie ”american” în loc.

Oficialii NATO au considerat, pe bună dreptate dealtfel, că este mai simplu să oblige România să renunțe la Rusalii și să treacă la Americanalii decât să-i explice lui Donald Trump că ideea lui este tâmpită.

Mai multe surse neoficiale susțin că România a acceptat deja trecerea la Americanalii, doar că anunțul oficial va fi amânat până când se va stabili și cum anume ar trebui să decurgă o sărbătoare de Americanalii, pentru că deocamdată nimeni n-are nici cea mai vagă idee.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 iunie 2020 00:06
Citește mai mult despre: NATO

Alte articole

Vezi mai mult