Ne-am bucurat degeaba! Pensia lui Vişinescu va fi confiscată şi dată lui Ion Iliescu

L-au condamnat degeaba! Deşi torţionarul Vişinescu va executa o pedeapsă de 20 de ani, marii criminali ai ţării sunt bine-mersi. Mai mult, pensia lui Vişinescu va fi luată şi dată celui mai mare criminal, Ion Iliescu. Se pare că judecătorul care l-a condamnat pe Vişinescu a făcut chiar o menţiune pe marginea sentinţei: “Dacă ăstuia îi dau 20 de ani, lui Iliescu cât îi dau, 3000 de ani?”.

Imediat după condamnare, Iliescu s-a dus la casa de pensii, unde, motivând că e cinstit şi sărac, a zis că ar dori să beneficieze de pensia lui Vişinescu, deşi el a mai moştenit pensii şi de la alte zeci de mineri. Pe lângă pensia suplimentară, Iliescu mai beneficiază lunar şi de 2 bilete dus-întors la Moscova, cu Aeroflot, ca să poată să viziteze mausoleul lui Lenin şi alte locuri dragi lui din studenţie.

Vişinescu a spus după condamnare că merge la puşcărie cu sufletul împăcat, pentru că pensia lui va ajunge la un nenorocit chiar mai mare decât el: Ion Iliescu. Vişinescu a spus că la Revoluţie a avut emoţii că dispare comunismul, dar când l-a văzut pe Iliescu a ştiut că ţara e pe mâini bune şi că sistemul criminal va fi perpetuat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
10 februarie 2016 17:02
Citește mai mult despre: Iliescu pensie Visinescu

Alte articole

Vezi mai mult