Românii sunt din ce în ce mai serioşi, le e teamă de cenzură sau pur şi simplu li s-a urât? Deşi, încă de ieri, mai multe site-uri de ştiri au anunţat trecerea Centurii Bucureştiului în administrarea Primăriei, nimeni nu a făcut gluma respectivă, deşi mulţi ar considera-o destul amuzantă.

firea_centura_capitalei.jpg
"Centura e la Primărie. Aşa, şi? Mai bine ar face cineva ceva cu autobuzele alea, că aştept în staţie de vreo oră", a comentat un cetăţean al Capitalei, pe lângă care gluma a trecut razant în timp ce aştepta în staţie de vreo oră.

Alţi bucureşteni recunosc că le-a venit în minte gluma. "Gluma? Care glumă? Aah, gluma aia! Da, e facilă şi totuşi hazlie. În mod normal, probabil că aş fi făcut-o într-o postare pe Facebook, dar mi se pare că avem probleme mult mai serioase acum, de exemplu jaful cu companiile municipale", declară o pensionară de 79 de ani din cartierul Berceni.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 30.03.2018 14:52 Politic

National Cinematografic