Românii sunt din ce în ce mai serioşi, le e teamă de cenzură sau pur şi simplu li s-a urât? Deşi, încă de ieri, mai multe site-uri de ştiri au anunţat trecerea Centurii Bucureştiului în administrarea Primăriei, nimeni nu a făcut gluma respectivă, deşi mulţi ar considera-o destul amuzantă.

firea_centura_capitalei.jpg
"Centura e la Primărie. Aşa, şi? Mai bine ar face cineva ceva cu autobuzele alea, că aştept în staţie de vreo oră", a comentat un cetăţean al Capitalei, pe lângă care gluma a trecut razant în timp ce aştepta în staţie de vreo oră.

Alţi bucureşteni recunosc că le-a venit în minte gluma. "Gluma? Care glumă? Aah, gluma aia! Da, e facilă şi totuşi hazlie. În mod normal, probabil că aş fi făcut-o într-o postare pe Facebook, dar mi se pare că avem probleme mult mai serioase acum, de exemplu jaful cu companiile municipale", declară o pensionară de 79 de ani din cartierul Berceni.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 30.03.2018 11:52 Politic

National Cinematografic