Ne întoarcem la bunăstare. Închinăm din nou ţara turcilor, că ei fură mai puţin decât pesediştii

Ce e mai bine? Să-ţi ia PSD-ul tot, sau să-ţi ia sultanul 10%? O soluţie de ultim moment la actuala criză politică din ţară, provocată de hoţii din PSD, ALDE, UDMR şi slugile lor PNL-iste, este închinarea ţării la turci, pentru că măcar ştim că turcii ne luau banii, dar aveau nişte limite.

“Dacă tot nu progresăm, măcar să revenim la ceva care mergea cât de cât ok la noi. De exemplu, la vasalitatea faţă de turci. Dacă nu suntem în stare să facem o revoluţie prin care să-i eliminăm pe penalii care ne conduc, măcar să ştim exact cât ni se ia. Contrar propagandei ceauşiste şi securiste, turcii nu impuneau nimănui să-şi schimbe religia sau obiceiurile, deci o trecere sub conducerea Turciei ar fi destul de banală”, explică savantul Decebal Popescu.

Istoricii confirmă că turcii erau odioşi în sinea lor, dar în general ne cereau lucruri simple: să plătim tributul şi să nu ne asociem cu Rusia. Ori, de când e PSD-ul la putere aici parcă e şef Putin, parcă nici nu suntem ţară europeană. Libertatea, democraţia, statul de drept sunt o vrăjeală cu Dragnea şef la Camera Deputaţilor. 

“Ar mai fi şi un alt avantaj Dacă am fi vasalii turcilor, hoţii n-ar conduce ţara din parlament şi Guvern, ci ar fi daţi pe mâna călăului, aşa cum merită”, spune Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 decembrie 2017 16:42
Citește mai mult despre: călău hoti PSD sultan Turcia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult