Nea Costel a strâns semnături de la alți 1.000 de drojdieri, cu un mesaj clar pentru Tudorel Toader ”Dă-te-n p… mea!”

După mult timp, se poate în sfârșit spune că în România există o societate civilă puternică. O demonstrează demersul celebrului nea Costel, care a strâns într-un timp record 1.000 de semnături de la alți drojdieri, ca să-i transmită un mesaj lipsit de echivoc lui Tudorel Toader: ”Dă-te-n p… mea!”

Demersul lui nea Costel este cu atât mai relevant cu cât mesajul pentru Tudorel Toader nu poate fi invalidat nici măcar de către Curtea Constituțională. ”Dacă vor încerca ceva judecătorii de la CCR, le transmit de pe-acum și lor «Dă-vă-n p… mea!»”, a spus nea Costel. ”Să știe că orice demers de a-mi invalida mesajul pentru Tudorel va eșua, pentru că eu pot să-i dau pe toți în p… mea de câte ori vreau eu.”

Atitudinea lui nea Costel e susţinută de absolut toți colegii săi de băutură din cartier. Aceştia din urmă le recomandă lui Tudorel Toader și judecătorilor CCR să-şi bată cuie în cap data viitoare când doresc să schimbe legile în justiție și să-i protejeze pe corupți. ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, asta făceam, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun drojdierii.

Scris de TNR
3 octombrie 2017 17:10
Citește mai mult despre: justitie nea Costel Tudorel Toader

Alte articole

Vezi mai mult