Nea Costel, conferință de presă de o oră ca să-i transmită ceva lui Iohannis

Situație de excepție la birtul de pe strada Cuza Vodă din București unde liderul de opinie rezident a organizat o conferință de presă rară, la ora 11.00 dimineața, când a băgat doar trei coniace stinse cu trei beri. Motivul este conferința de presă de-aseară a președintelui Iohannis, despre care nea Costel are ceva de comentat și nu vrea să uite până seara, când au loc de obicei conferințele sale de presă.

„Doresc să-i spun domnului Iohannis, și scuzați că mă repet, dă-te-n p… mea. Degeaba îl invoci matale pe Putin, dă-l și pe ăla în p… mea, că eu măcar i-am aplicat sancțiuni când tu încă îl pupai în p…, că nu din cauza lui au crescut prețurile. Și termină cu căcaturile alea cu legile de siguranță națională, că dacă vine un securist de-ăsta de-al tău și-mi cere să-l ajut că așa cere legea eu i-o zic de la obraz: mai dă-te bă-n p… mea. Și tu și tot neamul tău de la maimuță încoace. Sper că poziția mea este destul de clară în această privință”, a încheiat nea Costel.

Acesta i-a recomandat președintelui Iohannis să-și bată cuie în cap de fiecare dată când simte nevoia să facă scandal sau să deschidă gura, că așa făcea el când a făcut pușcărie în urmă cu 20 de ani. Și la cum se comportă există suficiente motive să ajungă la pușcărie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

6 iulie 2022 11:44
Citește mai mult despre: iohannis nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult