Nea Costel depune prima moțiune serioasă împotriva lui Cîțu: „Dă-te în p… mea”

Nea Costel, drojdier, a făcut azi anunțul pe care-l aștepta o țară întreagă. „Da, am depus azi o moțiune împotriva lui Florin Cîțu. Prima și, dealtfel, singura serioasă depusă până acum. Iar lui Cîțu am să-i transmit un singur mesaj: «Dă-te-n p… mea!», care absolut întâmplător este și titlul moțiunii mele“, a spus simpaticul drojdier.

Nea Costel spune că n-are o problemă cu Florin Cîțu pentru că este bețiv, mai ales că nu e nicidecum primul premier cu meteahna asta, însă e singurul care a fost atât de prost încât să se urce beat la volan. „Cîțu ar trebui să-și piardă nu doar dreptul de a conduce o mașină, ci și dreptul de a mai bea vreodată. E o rușine pentru drojdierii onești, ca mine“, spune nea Costel.

„Un astfel de om“, a continuat nea Costel, „n-are ce căuta într-o funcție publică în general, deci cu atât mai puțin în cea de premier al țării. A mai și luat ce-i mai rău de la ceilalți premieri: e mai bețiv ca Tudose, mai mincinos decât Ponta, mai urât ca Victor Ciorbea, mai sclav decât Emil Boc și mai tâmpit decât Dăncilă.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 septembrie 2021 19:00
Citește mai mult despre: florin citu nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult