Nea Costel, drojdier, candidează și el la preşedinţie, cu sloganul ”Dă-vă-n p… mea!”

Ca să nu se trezească printre puținii români care nu candidează la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an, nea Costel a anunțat azi că va candida și el. Simpaticul drojdier și-a ales deja sloganul, ingeniosul ”Dă-vă-n p… mea!”, dar spune că încă nu are un program politic – însă apreciază că nu-i va lua mai mult de 4-5 beri ca să-l  definitiveze.

”Păi când văd că se bagă la alegeri numai din ăștia care n-au condus în viața lor nimic, nici măcar o sticlă de bere spre gură, cum să stau deoparte?”, s-a întrebat retoric simpaticul drojdier. ”Așa că mă bag și eu. Și de ce n-aș câștiga? Că nu e ca și cum aș fi primul drojdier care ajunge președintele României.”

Dacă va ajunge în turul doi, nea Costel spune că va oferi României cea mai tare dezbatere electorală. ”O să-l iau pe Iohannis să facem dezbaterea în birt, nu la vreo televiziune. Că poate după niște pahare va începe și el să vorbească mai mult, nu un cuvânt la 2 minute, cum face când e treaz. Că la dezbatere televizată, unde îmi dau ăia numai apă, oricum eu nu mă duc”, a anunțat simpaticul drojdier.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
30 august 2019 19:01
Citește mai mult despre: nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult