Drojdierul nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, este dezamăgit crunt de britanici, exprimând în cuvinte dure părerea lui despre decizia de a părăsi Uniunea Europeană: ”Dă-i în p... mea de bandiți, cu tot cu regina lor! Păi englezii și-au bătut joc de noi la Yalta și ne-au lăsat pe mâna rușilor”, spune uşor confuz nea Costel.

betiv_infect_bere_pet.jpg Acesta e pregătit ca după ce Marea Britanie va părăsi efectiv Uniunea Europeană să treacă la sancţiuni economice: ”Renunţ la whisky-urile scoțiene şi trec pe bere, oricât de greu îmi va fi să mă mai îmbăt așa! O să beau mult mai mult, o să pun vodcă în bere, cumva o să mă descurc, dar măcar nu mai dau bani pe băutură de la britanici!”, declară motivat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de autorităţile de la Bruxelles, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia le recomandă britanicilor să-şi bată cuie în cap data viitoare când mai vor ceva, nu să facă referendumuri: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun drojdierii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 24.06.2016 19:15 Politic

National Cinematografic