Drojdierul nea Costel n-a rămas indiferent la propunerile de modificare a legilor din justiție făcute de Tudorel Toader și și-a exprimat în termeni duri părerea despre ministrul Justiției. ”Dă-l în p… mea de sclav! A ajuns să propună exact ce își doresc hoții de Dragnea și Tăriceanu”, spune extrem de lucid nea Costel.

nea_costel_discurs.jpg Simpaticul drojdier e pregătit ca în cazul în care Tudorel Toader nu retrage propunerile de subordonare a justiției față de politic să treacă la măsuri dure. ”N-o să-l mai chem niciodată la băut cu mine pe șeful din guvern al lui Tudorel, pe premierul Mihai Tudose”, amenință nea Costel. ”Și, credeți-mă, nu vreți să-l vedeți pe nea Mihai cât de urât face când nu e chemat să bea cu mine.”

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de societatea civilă, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia din urmă îi recomandă lui Tudorel Toader să-şi bată cuie în cap dacă vrea să schimbe legile din justiție după placul lui Dragnea și Tăriceanu. ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea", spun drojdierii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 24.08.2017 20:48 Politic

National Cinematografic