Drojdierul Nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, susţine ferm atacurile la adresa lui Victor Ponta, exprimând în cuvinte dure părerea sa faţă de refuzul premierului de a demisiona: "Dă-l în ... mea de bandit! A furat de când se știe și îl apară pe prostul de Șova”, spune uşor confuz Nea Costel.

betiv_infect_bere_pet.jpg Acesta e pregătit ca în cazul în care Ponta nu se retrage de la Palatul Victoria să treacă şi la sancţiuni economice: ”Renunţ să îmi mai plătesc taxele, imnpozitele sau TVA-ul, oricare ar fi consecințele! O să trec Dunărea și o să îmi fac cumpărăturile doar de la bulgari, cumva o să mă descurc!”, declară supărat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de societatea civilă, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia din urmă le recomandă deputaților care vor vota pentru aprobarea anchetării lui Ponta să-şi bată cuie în cap dacă vor să-l scape pe premier: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea", spun drojdierii.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Friday, 05.06.2015 18:55 Politic

National Cinematografic