Nea Costel, drojdier, comentează și el salvarea lui Gabi Oprea de către senatori: ”Dă-i în p… mea”

Drojdierul nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, este dezamăgit crunt de senatorii care l-au scăpat pe Gabi Oprea de urmărirea penală, exprimând în cuvinte dure părerea lui despre decizia de a nu-i ridica imunitatea parlamentară: ”Dă-i în p… mea de bandiți! Păi ăla omoară un om, iar ei îl scapă?”, spune uşor confuz nea Costel.

Acesta e pregătit ca la alegerile generale de la sfârșitul anului să treacă la sancţiuni dure împotriva celor care l-au scăpat pe Oprea: ”Renunț o perioadă la băutură și cu banii ăia îi cumpăr pe toț votanții pesediștilor din cartier, ca să nu-i mai voteze la parlamentare! Aia e, o perioadă nu mai beau, dar măcar nu mai intră jegurile alea în parlament!”, declară motivat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de marea majoritate a românilor, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia le recomandă senatorilor, în frunte cu Gabi Oprea, să-şi bată cuie în cap data viitoare când mai vor să scape de umărirea penalăi: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun drojdierii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 septembrie 2016 12:53
Citește mai mult despre: drojdier Gabi Oprea imunitate nea Costel senat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult