Nea Costel, drojdier, comentează şi el scandalul Oprea: „Dă-l în … mea!”

Drojdierul Nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, susţine ferm atacurile la adresa lui Gabriel Oprea, exprimând în cuvinte dure părerea sa faţă de refuzul acestuia de a demisiona: „Dă-l în … mea de nesimțit! Are coloană oficială de cinci ori pe zi, mama lui de ciocoi”, spune uşor confuz Nea Costel.

Acesta e pregătit ca în cazul în care Gabriel Oprea nu dispare complet din viața politică să treacă şi la sancţiuni: ”Renunţ să mă mai dau la o parte când văd o coloană oficială. Decât să știu că trec pe lângă mine Oprea sau Patriarhul, nesimțiți care n-au dreptul la coloană oficială, mai bine iau o amendă. Dar nici pe aia n-o s-o plătesc, că toți de la stat sunt hoți”, declară supărat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de societatea civilă, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia din urmă le recomandă colegilor de partid și de guvern ai lui Oprea să-şi bată cuie în cap dacă vor să-l scape pe vicepremier de demisie: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun drojdierii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
28 octombrie 2015 17:51
Citește mai mult despre: Gabi Oprea nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult