Nea Costel, drojdier, îi răspunde lui Putin după ce-a amenințat România: ”Dă-te în p… mea!”

Drojdierul nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, susţine ferm scutul anti-rachetă de la Deveselu, exprimând în cuvinte dure părerea sa faţă de amenințările recente ale lui Putin: ”Dă-l în p… mea de bandit, cu tot cu Rusia lui! Păi rușii au venit cu tancurile să ni-l aducă pe Ilici!”, spune uşor confuz nea Costel.

Acesta e pregătit ca în cazul în care Putin nu termină cu amenințările la adresa României să treacă şi la sancţiuni economice: ”Renunţ la vodcă şi trec pe coniac, oricare ar fi costurile suplimentare! O să adun mai mult fier vechi, o să renegociez, cumva o să mă descurc, dar măcar îi dau o muie lui Putin!”, declară motivat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de autorităţile de la Washington, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia îi recomandă lui Putin să-şi bată cuie în cap dacă vrea să scape de scutul anti-rachetă de la Deveselu: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun drojdierii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
31 mai 2016 20:05

Alte articole

Vezi mai mult