Nea Costel, drojdier, îi răspunde lui Putin după ce-a amenințat România: ”Dă-te în p… mea!”

Drojdierul nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, susţine ferm scutul anti-rachetă de la Deveselu, exprimând în cuvinte dure părerea sa faţă de amenințările recente ale lui Putin: ”Dă-l în p… mea de bandit, cu tot cu Rusia lui! Păi rușii au venit cu tancurile să ni-l aducă pe Ilici!”, spune uşor confuz nea Costel.

Acesta e pregătit ca în cazul în care Putin nu termină cu amenințările la adresa României să treacă şi la sancţiuni economice: ”Renunţ la vodcă şi trec pe coniac, oricare ar fi costurile suplimentare! O să adun mai mult fier vechi, o să renegociez, cumva o să mă descurc, dar măcar îi dau o muie lui Putin!”, declară motivat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de autorităţile de la Washington, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia îi recomandă lui Putin să-şi bată cuie în cap dacă vrea să scape de scutul anti-rachetă de la Deveselu: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun drojdierii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
31 mai 2016 20:06
Citește mai mult despre: amenintare Deveselu nea Costel Putin racheta scut

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult