Nea Costel, drojdier, mesaj de bun simț pentru cei care nu merg la vot: ”Dă-vă-n în p… mea!”

Prezența la vot la alegerile parlamentare de mâine ar trebui să crească mult peste estimările sondajelor, după ce nea Costel, cel mai cunoscut drojdier bucureștean, a transmis azi un mesaj de bun simț pentru românii care se gândesc să nu meargă la vot: ”Dă-vă-n în p… mea de pesediști și tăriceni! Păi îi lăsați pe bandiții ăia să ajungă din nou la putere?”, spune deloc confuz nea Costel.

”Păi bă, dacă nu te duci la vot îi faci fericiți pe Dragnea, Ponta, Ghiță și alții ca ei”, a continuat nea Costel. ”O să se bucure până și mizerabilul de Bănicioiu, ăla care-a zis după Colectiv că spitalele noastre au toate condițiile pentru tratarea eficientă a răniților. Bănicioiu, adică ăla care era ministru al Sănătății în guvernul pesedist al lui Ponta la momentul ăla. Păi dacă pe ăla vrei tu să-l faci fericit, atunci dă-te-n p… mea! Că căcatul ăla e pe listele PSD!”

Atitudinea lui nea Costel e susţinută atât de românii relevanți, cât şi de colegii săi de băutură din cartier. Aceştia din urmă le recomandă celor care nu au de gând să se prezinte duminică la vot să-şi bată cuie în cap data viitoare când doresc să-i lase pe alții să decidă pentru ei: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, asta făceam, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun drojdierii.

Sprijină și tu democrația în România! Du-te duminică la vot și nu lăsa pesediștii și tăricenii să acapareze țara asta! Ajută proiectul Times New Roman să scrie nu doar despre cum fură PSD și ALDE, ci și despre vasluieni, corporatiști sau pensionari. Sau despre starea vremii și evoluția dimensiunii țâțelor lui Nicoleta Luciu. Și, înainte de toate, dute-te dracului la vot, că altfel îi faci fericiți pe penalii din PSD și ALDE!

Scris de TNR
10 decembrie 2016 00:12

Alte articole

Vezi mai mult