Nea Costel, drojdier, mesaj pentru senatorii care au anulat reforma în Sănătate: ”Dă-vă-n p… mea!”

Drojdierul nea Costel este dezamăgit crunt de senatori și și-a exprimat în cuvinte dure părerea lui despre decizia lor de a vota împotriva reformei din Sănătate a guvernului Cioloș: ”Dă-i în p… mea de bandiți! Ăștia vor să fure în continuare banii din Sănătate și să-și angajeze rudele pe nașpa în spitale”, spune revoltat nea Costel.

Acesta e pregătit ca după ce corupții din Parlament vor îngropa definitiv ordonanța guvernului Cioloș care reforma Sănătatea să treacă la sancţiuni economice: ”Renunţ la cartea de muncă și o să cer toți banii la negru. Nu vreau să mai dau nici un ban la statul ăsta condus de corupții din PSD și ALDE, care nu știu decât să fure banii cetățenilor”, declară motivat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de utorităţile europene, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia le recomandă senatorilor să-şi bată cuie în cap data viitoare când mai vor să voteze legi care să protejeze sistemul corupt din Sănătate sau din oricare alt domeniu: ”Asta meritați, să ajungeți cu un cui în cap într-un spital subfinanțat, că banii au fost furați de ăia pe care i-ați numit voi politic directori acolo”, spun drojdierii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de TNR
17 ianuarie 2017 12:01

Alte articole

Vezi mai mult