Nea Costel, drojdier, numit negociator şef din partea UE pentru Brexit: ”Dă-i în p… mea!”

In your face, Theresa May! Nea Costel, drojdier, celebru pentru discursul său tranșant în cele mai diverse probleme politice și sociale, este de azi unicul negociator al UE pentru Brexit. Practic, orice concesie va încerca Theresa May să mai obțină de aici încolo, va avea de negociat cu nea Costel, ale cărui luări de poziție sunt ușor de intuit.

”Am acceptat pentru că m-a rugat bunul meu prieten nea Claude – Jean-Claude Juncker, cum îi ziceți voi”, a spus nea Costel. ”Eram, cred, pe la a 10-a bere când m-a întrebat dacă nu vreau să negociez eu cu britanicii de aici încolo. Am acceptat, normal! Recunosc, a contat puțin și că la Bruxelles am sute de variante de beri bune, toate acoperite de protocol.”

Jean-Claude Juncker spune că numirea simpaticulul drojdier ca unic negociator al UE este un gest cât se poate de firesc. ”Le-am prezentat colegilor din Comisia Europeană discursul clasic al nea Costel și toți au exclamat: «Da, acesta este mesajul care trebuie transmis către britanici!»”, a povestit Juncker.

Pe de altă parte, Theresa May nu este deloc încântată de perspectiva de a negocia cu nea Costel. Surse de la Londra au precizat că premierul britanic a avut un atac de panică în momentul în care a aflat vestea numirii lui nea Costel.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
20 martie 2019 16:50
Citește mai mult despre: brexit nea Costel UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult