La rugămințile Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), nea Costel a acceptat în această seară să-și exprime punctul de vedere oficial față de OUG 7 și înființarea secției speciale de anchetare a magistraților (SIIJ). ”Un eveniment major”, după cum corect a remarcat presa, ”pentru că nea Costel nu se ridică de la masă pentru orice subiect.”

nea_costel_discurs.jpg ”O să fiu succint”, și-a început nea Costel mult așteptatul discurs. ”Am un singur mesaj pentru Tudorel și stăpânul său: Dă-vă-n p… mea! Vreți să îngropați justiția, s-o băgați sub control politic. Mai degrabă mă las de băutură decât să vă las s-o faceți! Nu cedez!”

Dacă majoritatea celor prezenți la conferința de presă au aplaudat în picioare, câțiva jurnaliști de la Antena 3 și România TV s-au trezit să-l acuze pe nea Costel că mesajul lui din această seară este similar cu altele transmise de-a lungul timpului. Nea Costel le-a răspuns însă cu răbdare: ”Dă-vă-n p… mea, că n-ați înțeles nimic!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Wednesday, 06.03.2019 20:58 Politic

National Cinematografic