Nea Costel, drojdier, revoltat că PSD vrea să impoziteze premiile de sub capacele de bere: ”Dă-vă-n p… mea!”

Disperați să aducă la buget bani de furat, pesediștii și-au făcut un inamic mai puternic decât toată opoziția și George Soros la un loc: nea Costel. După ce guvernul a anunțat că toți românii care consumă bere trebuie să estimeze ce premii vor găsi sub capac în 2018 și să plătească un impozit pentru ele, nea Costel le-a transmis un mesaj agresiv, dar de bun simț pesediștilor: ”Dă-vă-n p… mea!”

Nea Costel s-a arătat dispus inclusiv să-și schimbe dramatic stilul de viață, doar ca să nu le dea pesediștilor bani de furat. ”Dacă insistă cu prostia asta, să plătești impozit pe ceva ce încă nu ai câștigat, cum au făcut și cu declarația 600, eu las birtul meu de suflet din București și îmi continui activitatea de drojdier la bulgari”, spune nea Costel. ”Mă duc la Ruse, că e aproape, și măcar ăia nu-mi iau impozit pe ce premii găsesc sub capacul de bere.”

Nea Costel este însă optimist și e convins că proiectul de impozitare a premiilor de sub capacele de bere nu va avea succes. ”Chiar dacă nu mai e șeful guvernului, nea Mihai, fostul premier, e încă membru PSD și mai e și cu un cap peste Dragnea și Dăncilă la un loc. Dacă îi iau din premiile de sub capac, Mihai Tudose îi va face probabil pe amândoi să fluture lângă steagurile secuilor”, crede simpaticul drojdier.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 februarie 2018 20:21
Citește mai mult despre: impozit nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult