Nea Costel, drojdier, şocat să afle că nea Mihai e noul premier pesedist: ”Dă-l în p… mea!”

Celebrului drojdier nea Costel aproape că i-a stat băutura în gât când a aflat că Mihai Tudose este propunerea PSD pentru funcția de premier. ”Nu pot să cred că nea Mihai, omul care bea alături de mine de zeci de ani, este propus să fie premier”, spune drojdierul. ”Habar n-aveam că e pesedist, dar acum, că știu, ia mai dă-l în p… mea!”

Privind retrospectiv, nea Costel spune că Mihai Tudose dădea semne de pesedism, doar că n-a fost el suficient de vigilent ca să le remarce. ”Tot timpul zicea că și-a uitat banii acasă și ne cerea, mie și colegilor de pahar, să-i dăm și lui un rând. Și de multe ori mi s-a părut că îmi dispărea băutură din pahar când nu eram atent. E clar, pesedistul îmi fura din băutură, acum nu mai am nici un dubiu.”

Pe de altă parte, nea Costel spune că-l compătimește pe Mihai Tudose. ”Și eu m-am îmbătat de multe ori și am mai făcut tâmpenii, dar niciodată n-am fost atât de prost încât să accept la beție să devin sluga lui Liviu Dragnea”, spune drojdierul. ”Și vorba aia, Dragnea e un infractor condamnat definitiv, e nasol să ajungi sluga lui. Și apropo de asta, dă-l în p… mea și pe Dragnea!”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
27 iunie 2017 08:27
Citește mai mult despre: mihai tudose nea Costel premier PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult