De câteva zile încoace ministrul Florin Cîțu face numai tâmpenii. După ce ieri s-a îndoit de coloană ca să-i facă lui Ludovic Orban pe plac, azi s-a trezit să anunțe că Finanțele vor să amâne plata unor impozite cu câteva luni de zile.

costel_citu_guvern.jpg ”Păi bine, mă, de impozitul pe casă sau mașină le arde românilor? Sau de datoria pe caiet? Tu în ce țară ai impresia că trăiești, bă? Pare că ți s-a golit capul de creier de câteva zile, dă-te-n p… mea de penelist”, i-a transmis azi simpaticul drojdier nea Costel.

Nea Costel atrage atenția că birturile oricum se vor închide sau vor sta goale în perioada următoare, deci o amânare pentru plata datoriei pe caiet nu le-ar încurca cu nimic. ”Nu e ca și cum au nevoie de banii ăia ca să cumpere băutură nouă, că n-au pentru cine”, a explicat acesta. ”Numai unul ca Cîțu putea să nu realizeze asta.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 13.03.2020 18:01 Politic

National Cinematografic