De câteva zile încoace ministrul Florin Cîțu face numai tâmpenii. După ce ieri s-a îndoit de coloană ca să-i facă lui Ludovic Orban pe plac, azi s-a trezit să anunțe că Finanțele vor să amâne plata unor impozite cu câteva luni de zile.

costel_citu_guvern.jpg ”Păi bine, mă, de impozitul pe casă sau mașină le arde românilor? Sau de datoria pe caiet? Tu în ce țară ai impresia că trăiești, bă? Pare că ți s-a golit capul de creier de câteva zile, dă-te-n p… mea de penelist”, i-a transmis azi simpaticul drojdier nea Costel.

Nea Costel atrage atenția că birturile oricum se vor închide sau vor sta goale în perioada următoare, deci o amânare pentru plata datoriei pe caiet nu le-ar încurca cu nimic. ”Nu e ca și cum au nevoie de banii ăia ca să cumpere băutură nouă, că n-au pentru cine”, a explicat acesta. ”Numai unul ca Cîțu putea să nu realizeze asta.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 13.03.2020 21:01 Politic

National Cinematografic