Nea Costel, mesaj de bun simț pentru Meleșcanu după votul din diaspora: ”Dă-te-n p… mea!”

Pe cât de încântat a fost de mobilizarea românilor din țară și diaspora, pe-atât de revoltat a fost nea Costel de organizarea mizerabilă a votului de-afară de către ministerul lui Teodor Boris Meleșcanu. Simpaticul drojdier i-a bătut obrazul bolșevicului și i-a transmis un mesaj mai degrabă elegant: ”Dă-te-n p… mea!”.

”Mai multe nu merită să-i transmit bolșevicului, nu e demn de atenția mea”, a adăugat nea Costel. ”Prefer să vorbesc despre românii din diaspora și despre efortul făcut de ei pentru a vota. Eu nu vreau doar să-i felicit, ci și să le fac o promisiune: până la finalul anului vreau să beau o bere pentru fiecare român care a stat la coadă la vot în diaspora. Da, știu, nu-mi va fi ușor, dar nici lor nu le-a fost. Fac tot posibilul să mă încadrez.”

Și pentru că nu este un român cu mintea scurtă, nea Costel a ținut să-l tempereze puțin și pe președintele Iohannis. ”Klaus, că te-am văzut euforic aseară… Poate ar fi bine să-ți amintești că tot Meleșcanu a fost ministru de externe și la alegerile prezidențiale din 2014 și că atunci ai dat de pământ cu el. După care, ce-ai făcut? L-ai validat din nou ministru de externe pe bolșevic. Bine că pe Olguța ai putut-o respinge, dar pe bolșevicul ăsta care și-a bătut joc de românii din diaspora l-ai acceptat fără niciun comentariu”, i-a reproșat simpaticul drojdier.

Scris de Calin
27 mai 2019 11:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult