Drojdierul Nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, a anunțat în această seară că și-a stins datoria de 800.000 de lei la birt, oferind 800.000 de sticle goale. Acesta spune că acum este pregătit să preia postul de comisar european.

nea costel omul lui soros.jpg

„Sunt pregătit să preiau cam orice post de comisar european, că la viața mea am băut de toate, și vodcă, și cocârț, cât de greu mi-o fi să beau șampanie de 15.000 de euro sticla în timp ce spun statelor est-europene cum să infigă firul de porumb în arătură conform directivelor UE?”, a specificat acesta în cadrul ultimei sale declarații în care nu i se împleticea limba. 

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de autorităţile de la Bruxelles, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia recomandă membrilor Comisiei Europene să-şi bată cuie în cap: "Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea", spun drojdierii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 01.10.2019 20:00 Politic

National Cinematografic