Nea Costel, tehnocrat, vrea puterea: ”Dă-vă-n p… mea de liberali!”

Drojdierul nea Costel, care obişnuieşte să se facă zi de zi matol la un birt de pe Str. Cuza Vodă din Bucureşti, este dezamăgit crunt de actuala guvernare, exprimând în cuvinte dure părerea lui despre administrarea liberală: ”Dă-i în p… mea de bandiți, cu tot cu Iohannis cu tot! I-a salvat pandemia că din cauza ei nu vezi cât de proști sunt”, spune uşor confuz nea Costel.

Acesta e pregătit să preia conducerea țării considerând că se poate pricepe la fel de bine: ”Dacă vi se pare că Ludovic Orban era sărac înseamnă că nu mi-ați văzut declarația mea de avere. Asta pentru că n-am depus-o nicăieri că nu am bani de hârtie și pix”, declară motivat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de autorităţile de la Bruxelles, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia le recomandă liberalilor să-şi bată cuie în cap data viitoare când mai vor ceva, cum ar fi să participe la alegeri: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun drojdierii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

3 noiembrie 2020 14:53
Citește mai mult despre: nea Costel putere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult