Risipa pe bani publici continuă și autoritățile locale nici nu mai știu cum să acopere găurile din buget. Ultima ispravă a primăriei sectorului 5, cea mai săracă primărie din București, o dovedește din plin. Astfel, primăria a descoperit că a cumpărat prea mult iPhone X pentru angajați și acum trebuie să mai angajeze oameni să le folosească. 

iphone-primaria-sector-5.jpg

„Domnilor, este o problemă foarte gravă, iPhoanele sunt telefoane perisabile, trebuie folosite acum, că la anul apar alte modele și ăstea se aruncă. Păi ce facem aici, risipim banul public? Trebuie luate măsuri urgente, de-aia am zis să și mărim organigrama cu încă 1000 de posturi, să aibă cine să le folosească”, a declarat primarul PSD al sectorului. 

Cele mai mult joburi scoase la „concurs” de primăria sector 5 sunt cele de referent gradul I, urmate de cele de referent gradul II și referent gradul III. La angajare oamenii vor primi un iPhone X space grey, o plasmă de doi metri în birou și o mașină de serviciu de 65.000 de euro. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 12.01.2018 15:24 Politic

National Cinematografic