Neatenţie! Avionul militar trimis în Ungaria a scăpat două bombe deasupra Parlamentului maghiar

Lipsă de concentrare a pilotului aflat în avionul militar trimis la Budapesta pentru aducerea în ţară a victimelor accidentului rutier din această dimineaţă. În timp ce survola capitala statului vecin şi prieten, pilotul a apăsat – din greşeală, după cum a declarat ulterior – un buton care a lansat două bombe, care au distrus în totalitate clădirea Parlamentului maghiar.

„Ghinion curat, măcar dacă scăpam bombele într-o zonă nepopulată de politicieni maghiari”, spun oficialii Ministerului Apărării. „Până la urmă, e o simplă greşeală, care i se putea întâmpla oricărui pilot român care ar survola Budapesta. Singurul lucru care i se poate reproşa pilotului e că nu a apăsat din greşeală şi declanşatorul pentru rachetele pe care le avea la bord.”

România a chemat de urgenţă avionul înapoi în ţară, astfel că pentru aducerea românilor răniţi în accidentul din această dimineaţă se vor folosi alte mijloace de transport. „Cel mai probabil, vom aduce românii în ţară cu o divizie de blindate, care se află deja la graniţa cu statul vecin şi prieten. Am fi trimis şi nave de război pe Dunăre, dar ar dura probabil prea mult”, au spus cei din minister.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 august 2013 12:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult