Nebunul evadat de la Săpoca, prins în Capitală! Tocmai fusese numit vicepreşedinte PRU

Putem sta liniştiţi! Bolnavul psihic care a evadat în urmă cu două zile de la spitalul Săpoca din judeţul Buzău a fost găsit şi se află în prezent în custodia Poliţiei.

Considerat deosebit de periculos, pacientul schizofrenic fusese dat în urmărire generală încă de marţi. În ciuda filtrelor, acesta reuşise să ajungă în Capitală, să se înscrie în Partidul România Unită şi era deja vicepreşedinte de filială în momentul capturării sale.

“Bolnavul în vârstă de 53 de ani purta în momentul evadării un fes negru şi un trening cu dungi portocalii. A fost foarte uşor să-l identificăm în sediul PRU fiindcă era singurul schizofrenic din clădire care încă nu primise tricou cu Vlad Ţepeş”, spune agentul de poliţie Decebal Popescu.

Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, s-a declarat mâhnit că organizaţia sa a pierdut un nebun de valoare, bun organizator şi foarte dedicat cauzei delirului mistic. “Vocile îmi spun că Soroş e de vină”, a comentat liderul formaţiunii politice, trăgând după el o conservă legată cu un şnur foarte lung.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
17 noiembrie 2016 13:11

Alte articole

Vezi mai mult