După ce-a fost zburată de la guvernare, Viorica Dăncilă riscă acum să fie și dată afară din țară. Asta pentru că Iohannis are un plan necruțător: va face tot ce depinde de el s-o trimită pe Dăncilă la Bruxelles, să fie comisar european pentru următorii 5 ani.

dancila_iohannis_238.jpg ”Vreau ca Dăncilă să stea cât mai departe de granițele țării”, le-a spus președintele peneliștilor în timpul consultărilor de azi. ”Așa că e obligatoriu ca premierul pe care îl voi nominaliza s-o propună pe Dăncilă comisar european din partea României. Sunt optimist că mutarea asta îmi va asigura și mai multe voturi.”

Luată prin surprindere, Viorica Dăncilă spune că va refuza nominalizarea. ”Nu vreau să fac jocurile care le face președintele Iohannis. Orice om îi este teamă de ofertele lui Iohannis, deci probabil voi refuza să merg la Burexelles, Burelexes… deci, da, deci voi refuza. Acum, mă scuzați, că mi se arde zacusca pe foc”, le-a spus Dăncila jurnaliștilor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 11.10.2019 18:53 Politic

National Cinematografic