Negocierile NATO-Rusia se reiau de la zero că Biden a uitat toată discuția

Discuții inutile la Geneva între NATO și Rusia. După ce se Biden și Putin se înțeleseseră cum să împartă Ucraina, iată că negocierile trebuie reluate de la zero, pentru că Joe Biden a uitat complet tot ce s-a discutat, el fiind senil, ca orice bărbat de 87 de ani.

În zadar au încercat asistenții lui Biden să-l convingă că au notat tot și că tratatul e deja redactat. Joe Biden s-a folosit de prerogativa sa de șef suprem al alianței și a impus reluarea discuțiilor, spre disperarea lui Vladimir Putin, care ceruse rezolvarea rapidă, pe metoda ”cu pu*lile pe masă”, strategie respinsă de americani.

Surse din Geneva spun însă că Joe Biden de fapt știe ce s-a discutat, doar că a realizat ce tâmpenie a făcut la negocieri: a cerut ca Republica Moldova să treacă la occident. Chiar și MAE român a cerut reluarea discuțiilor: Dacă îi primiți pe moldoveni în NATO vor veni iar cu cerșeala la noi, cu unire și alte idei de-astea păguboase, și abia le-am dat câteva milioane de euro să aibă și ei de sărbători”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
11 ianuarie 2022 15:31
Citește mai mult despre: biden NATO Putin Russia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult