Negoiţă a betonat intrarea în tribunal ca să nu poată fi trimis în judecată

Primarul sectorului 3, Robert sau Liviu Negoiţă (nu mai ştim exact care e care), a scăpat de proces în dosarul ROSAL! În urmă cu câteva zile, acesta a betonat preventiv uşa tribunalului, iar toate procesele vor fi suspendate până când oamenii legii vor găsi un mod de a intra în clădire.

Negoiţă spune că betonarea uşii nu are absolut nicio legătură cu dosarul în care e acuzat, alături de alţi angajaţi ai primăriei, că ar fi prejudiciat bugetul sectorului cu jumătate de miliard de lei. „E o campanie de înlocuire a vechilor borduri din dreptul uşii tribunalului, le ştiţi, cele roz, cu unele noi, mult mai frumoase, înalte de 5 metri şi extrem de rezistente”, a explicat edilul.

Marcel Gogoaşă, judecător la Tribunalul Sectorului 3, spune că în cel mai rău caz, procesele vor fi reluate undeva în aer liber, posibil în Parcul IOR sau pe marginea fântânii de la Gloria. „Am încercat toată noaptea să spargem bordura care blochează uşa tribunalului, dar am reuşit doar să stricăm ciocanul pneumatic şi să ne umplem de praf de beton pe robe”, a precizat judecătorul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 august 2022 13:11
Citește mai mult despre: beton negoita proces tribunal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult