Primarul sectorului 3 al Capitalei Robert Negoiță și-a anunțat plecarea din PSD pe fondul unor nemulțumiri mai vechi în legătură cu colegii de partid. Acesta spune că s-a saturat să audă mereu cum toți hoții sunt pesediști.

robert negoita.jpeg

„Ca să fii hoț nu trebuie să fii neapărat membru PSD. Poți să furi și de la PNL, UDMR sau orice alt partid și sunt dispus să demonstrez acest lucru pentru că îmi plac provocările noi. Din păcate în ultima vreme, PSD a dat o creat o imagine proastă hoților din țara asta”, a explicat Robert Negoiță.

Deja mai mulți hoți din alte partide și-au arăta interesul de a lucra cu Robert Negoiță și de a colabora pe proiecte de tâlhărie și jaf. Primarul sectorului 3 spune că încă nu s-a hotărât dacă își va continua munca îmtr-un alt partid de hoți sau o va face independent, susținut de găști de hoți din tot spectrul politic.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 07.07.2020 05:43 Politic

National Cinematografic