Neînţelegere. Viorica Dăncilă a cerut papa, dar Dragnea în loc să-i dea de mâncare o duce la Vatican

Nu se mai înţelege deloc cu ea! Viorica Dăncilă a făcut un tantrum groaznic în Guvern, urlând că vrea papa, spre exasperarea lui Liviu Dragnea, care nu mai pricepe ce vrea premierul. Deşi iniţial a crezut că ea e o fire docilă, echilibrată, se pare că Dragnea şi-a dat seama că Viorica e precum orice altă persoană cu dezvoltarea ei intelectuală, deci Dăncilă e predispusă la astfel de crize.

“Nu mai e cuminte. A zis că vrea papa, am crezut că vrea să mergem pa-pa, am suit-o în avion şi când am ajuns deasupra Italiei a strigat iar: papa, papa. Am zis s-o ducem la Vatican, că acolo e papa”, spune Liviu Dragnea. Deşi a dus-o la Sfântul Părinte, Dăncilă a continuat să fie agitată şi să strige că vrea papa.

Liviu Dragnea a dat asigurări că Viorica Dăncilă va continua să implementeze programul de guvernare imediat după ce se opreşte din tăvălit pe jos. Întrebat dacă totuşi nu ar trebui s-o schimbe pe Dăncilă, Dragnea i-a băgat un deget sub scutec, l-a mirosit şi a zis: “Încă nu, am schimbat-o acum două ore şi oricum e mare, ar trebui să se schimbe şi singură”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 mai 2018 19:38
Citește mai mult despre: Liviu Dragnea Vatican Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult