Primarul de la Sectorul 6 a uitat cine l-a făcut primar! Altfel nu se explică de ce Gabriel Mutu a decis să le distrugă habitatul principalilor săi votanți, printr-un gest de o cruzime rar întâlnită: zeci de copaci de pe bulevardul Iuliu Maniu au fost scoși din pământ cu tot cu rădăcină.

maimute_fug_din_copaci_maniu.jpg Astfel, bieții votanți ai primarului pesedist au fost nevoiți să-și abandoneze casele și doar abilitățile fizice pe care le posedă i-au făcut să nu se accidenteze grav în momentul în care copacii au fost puși la pământ. Dar chiar dac-au aterizat cu bine din copaci, votanții pesediștilor tot au avut emoții, c-au trebuit să traverseze bulevardul printre mașini, o operațiunea nu tocmai ușoară.

Consilierii primarului nu-și fac însă griji și spun că se bazează în continuare pe voturile celor care locuiau până nu de mult în copacii de pe Iuliu Maniu. ”Până la alegeri mai avem un an și ceva, iar votanții PSD au mintea scurtă, cu câteva banane oferite chiar înaintea alegerilor le recâștigăm imediat votul”, a explicat un consilier.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 03.04.2019 18:42 Politic

National Cinematografic