Nemilos! Primarul Mutu a distrus copacii de pe Iuliu Maniu, unde locuiau alegătorii lui

Primarul de la Sectorul 6 a uitat cine l-a făcut primar! Altfel nu se explică de ce Gabriel Mutu a decis să le distrugă habitatul principalilor săi votanți, printr-un gest de o cruzime rar întâlnită: zeci de copaci de pe bulevardul Iuliu Maniu au fost scoși din pământ cu tot cu rădăcină.

Astfel, bieții votanți ai primarului pesedist au fost nevoiți să-și abandoneze casele și doar abilitățile fizice pe care le posedă i-au făcut să nu se accidenteze grav în momentul în care copacii au fost puși la pământ. Dar chiar dac-au aterizat cu bine din copaci, votanții pesediștilor tot au avut emoții, c-au trebuit să traverseze bulevardul printre mașini, o operațiunea nu tocmai ușoară.

Consilierii primarului nu-și fac însă griji și spun că se bazează în continuare pe voturile celor care locuiau până nu de mult în copacii de pe Iuliu Maniu. ”Până la alegeri mai avem un an și ceva, iar votanții PSD au mintea scurtă, cu câteva banane oferite chiar înaintea alegerilor le recâștigăm imediat votul”, a explicat un consilier.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
3 aprilie 2019 16:42
Citește mai mult despre: bulevard copac primar PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult