Se pare că nici în 2019 nu ne putem aștepta la investiții majore în infrastructura de învățământ. Abia întorși la școală elevii se plâng că au găsit clasele total nepregătite pentru cursuri, încă mizerie pe jos, pahare nespălate, scrumiere negolite.

elevi-scrumiere.jpg

„Am înțeles că trebuie să vin cu caiete, manuale, cretă și culegeri de exerciții de-acasă, dar acum la ce s-a ajuns, să vin și cu scrumiera de-acasă? S-a împuțit tot locul ăsta, că nici n-a fost aerisit, nici nu-ți mai vine să fumezi în clasă, o să ajungem să fumăm afară ca fraierii”, a declarat un elev revoltat de mizeria găsită.

În urma reacțiilor apărute în social-media și în presă, Ministerul Educației a avut o primă reacție, un comunicat de presă postat pe site în care precizează că golirea scrumierelor este o atribuție a inspectoratelor școlare. Acestea se apără spunând că responsabilitatea o poartă fiecare diriginte în parte și că nu se precizează clar în ordinul de ministru „când” trebuie golite scrumierele, așa că majoritatea cadrelor didactice lasă această sarcina pe finalul anului școlar.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 14.01.2019 10:39 Politic

National Cinematografic