Nepoata lui Pandele, discriminată! În Camera Deputaţilor sunt zeci de bărbaţi cu sâni şi mai mari

 Scandalul de pe rețelele sociale, legat de nepoata cu sâni mari a primarului din Voluntari, Florentin Pandele, a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, câtă superficialitate și răutate există în români. Ca dovadă, după stabilirea mandatelor, s-a constatat că în Camera Deputaților au intrat câțiva parlamentari cu țâțe mult mai mari. 

„Avem un deputat de la Giurgiu, 140 de kilograme, circurmferință în bust 140 de cm, doi de la Gorj, și ei trecuți dublu D. Pe ei de ce nu-i bagă nimeni în seamă? Nu dăm dovadă de misandrie cu această ocazie”, a declarat un angajtul de la Camera Deputaților care se ocupă cu retapițatul scaunelor la numirea unui nou parlament. 

Specialiștii cred că, dacă deputații de sex masculin ar avea și ei un pic de grijă de ei și ar fi interesați de propria imagine, ar distribui și ei poze cu ei în poziții sexy, în care să li se vadă decolteul. „Nu e nici o rușine să-ți pui în valoare sexualitatea latentă, oameni suntem, nu animale”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 decembrie 2016 08:47
Citește mai mult despre: deputati sani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult