Nerăbdare! Autorităţile sunt cu ochii pe Facebook-ul lui Mîndruţă, pentru a afla cauza cutremurelor

Cauza sutelor de cutremure resimţite în judeţul Galaţi rămâne o nebuloasă pentru autorităţi, principalul motiv invocat de acestea fiind inexplicabila tăcere de pe Facebook a cunoscutului atotştiutor Lucian Mîndruţă. “Chiar nu pricepem de ce nu postează odată ceva legat de cutremure, să ştim şi noi ce se întâmplă sub pământul din Galaţi. E un iresponsabil, chiar nu se gândeşte la miile de vieţi aflate în pericol?”, se plânge Decebal Popescu, un reputat seismolog.

Acesta spune că a tot încercat să ia legătura cu ziaristul, în zadar însă. “I-am trimis mesaje peste mesaje, n-am primit niciun răspuns, deşi e clar că le citeşte, pentru că apare de fiecare dată «seen». Postează toată ziua mesaje împotriva maidanezilor, noroc că l-au dat în judecată, poate acum are timp să îşi îndrepte atenţia asupra cutremurelor”, spune Decebal Popescu.

Gheorghe Mărmureanu îl somează şi el pe Mîndruţă să posteze verdictul legat de cutremure. “Deşi sunt cel mai mare seismolog la nivel mondial, mai mult decât să prevăd cutremurele după ce se produc nu pot să fac. Toată baza e în Lucian Mîndruţă. Voi da în continuare mii de refresh-uri la pagina lui, poate poate o apărea ceva”, a declarat acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
14 octombrie 2013 11:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult