Nereguli în CV-ul lui Dacian Cioloş. Susţine că s-ar fi născut în Sălaj, judeţ care nu există

Guvernarea tehnocrată începe cu o mare minciună. După premierul plagiator Victor Ponta, iată că ne-am pricopsit cu alt premier, care minte din prima zi, pretinzând că s-ar fi născut în Sălaj, un județ imaginar.

Ce este Sălajul? Nu e nicio rușine dacă n-ați auzit de Sălaj, pentru că Sălajul este un județ fictiv, inventat în 1965 de Nicolae Ceaușescu pentru a umfla producția agricolă. Când anii erau mai slabi, se băga acest Sălaj, cu niște indici uriași de producție, ca să justifice comunismul. Din păcate, această minciună s-a perpetuat până în zilele noastre, și pe unele hărți Sălajul chiar apare, elevii învățând la Geografie o minciună gogonată.

Minciuna lui Cioloș e însă una elaborată! Acesta a declarat nu doar că s-a născut ”pe undeva prin Sălaj”, cum zic mincinoșii clasici, ci că s-a născut în comuna Pericei, ca și cum în așa-zisul Sălaj ar exista localități! Nu știm cum va fi viitoarea guvernare tehnocrată, dar dacă începe cu minciuni din astea, și cu consultări cu UNPR, chiar credeți că poate ieși ceva bun?

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
12 noiembrie 2015 11:07
Citește mai mult despre: Ciolos salaj tehnocrat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult