Dacă credeați că șmecherii cu BMW au atins gradul maxim de nesimțire în trafic, v-ați înșelat amarnic, pentru că ei găsesc întotdeauna metode să vă întreacă așteptările. O demonstrează un tânăr din Dorobanți care a reclamat la poliție că trecerea de pietoni pe care parcase era mult prea îngustă, astfel că a fost nevoit să ocupe cu două dintre roți un loc de parcare legal.

bmwtrecerecocalarx5.jpg

“Este inacceptabil ca în România anului 2016 să nu avem treceri de pietoni adaptate la toate stilurile de mașini”, declară nervos Manuel Rotaru, de la volanul X5-ului împrumutat de la părinți.
 
“Oricât am încercat să-mi înghesui mașina pe zebră, pur și simplu nu am reușit, era fizic imposibil. Am rămas doar cu satisfacția că am blocat complet trecerea, dar am pierdut respectul prietenilor, din cauză că o parte din mașină e pe un loc legal”, a mai adăugat acesta.
 
Din păcate, când poliția a ajuns la fața locului, tânărul a primit o veste proastă: trecerea de pietoni era scoasă din funcțiune, astfel că a trebuit să-și mute mașina în fața unui garaj cu semnul “Nu parcați! Garaj!”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Luchian | Wednesday, 09.11.2016 01:36 Politic

National Cinematografic