Nici anul ăsta nu scăpăm de căpușe! România are peste 2 milioane de bugetari

Invazia căpușelor continuă nestingherită! Acești paraziți îmbuibați ne distrug sănătatea și ne agasează constant, furând cu nesimțire resursele. Cu toate că anual Guvernul susține că va reduce numărul acestora, sau că va îngheța angajările, numărul căpușelor continuă să crească, iar din cauza lor tot mai mulți români aleg să părăsească țara.

Românii constată anual, consternați, cum numărul căpușelor sporește, iar speciile de căpușă se și diversifică. Mai nou există căpușele care sug și pensie specială simultan cu salariul și cu alte privilegii. ”Nici pe vremea fanarioților nu am avut asemenea căpușe”, spune Marian Coltea, biet angajat la privat năpădit de căpușe.

”Nu am cum să cresc o familie dacă am două-trei căpușe constant pe mine”, declară Mioara Papuc. Ea se plânge cel mai mult de căpușele din zona administrației, care sunt cele mai agresive, dar și de căpușele din zona militară, a justiției, sau din legislativ, unde trăiesc cele mai lacome căpușe care au existat vreodată pe planeta asta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
8 mai 2023 06:52
Citește mai mult despre: bugetar căpușă parazit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult