Coșmar înfiorător trăit de un român în noaptea trecută. Încă traumatizată, victima povestește tremurând că i-a apărut în vis fața Vioricăi Dăncilă, care mai avea și mustața lui Dragnea, moment în care efectiv a sărit din pat și a urlat necontrolat, de-a trezit inclusiv niște vecini - care, prompt, i-au bătut imediat în țeavă.

dancila_cosmar.jpg ”Am mai avut eu vise nașpa, dar niciodată unul atât de înfiorător”, spune victima. ”Nu cred că e om care să nu se sperie dacă-i apare în vis pesedista aia cu față de pavian cu mantie, cum bine zicea CTP-ul. Acum mi-e și frică să mai deschid televizorul, să nu cumva să-i mai văd fața aia uluitor de neplăcută. Nici Tudose nu era vreo frumusețe, dar în nici un caz nu avea o față atât de grețoasă ca Viorica Dăncilă.”

Pe de altă parte, ghinionistul face haz de necaz și spune că măcar el va fi pregătit când monumentul de prostie al lui Dragnea va deveni oficial premier. ”Când alții vor avea primele coșmaruri din cauza Vioricăi Dăncilă, că sigur proasta le va da multe astfel de momente românilor, eu o să fiu pregătit mental pentru asta, nu ca alții”, spune cu un zâmbet amar bărbatul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 22.01.2018 13:51 Politic

National Cinematografic