Nici n-a fost numită premier, că deja face victime. Un român se plânge că i-a apărut fața Vioricăi Dăncilă în vis

Coșmar înfiorător trăit de un român în noaptea trecută. Încă traumatizată, victima povestește tremurând că i-a apărut în vis fața Vioricăi Dăncilă, care mai avea și mustața lui Dragnea, moment în care efectiv a sărit din pat și a urlat necontrolat, de-a trezit inclusiv niște vecini – care, prompt, i-au bătut imediat în țeavă.

”Am mai avut eu vise nașpa, dar niciodată unul atât de înfiorător”, spune victima. ”Nu cred că e om care să nu se sperie dacă-i apare în vis pesedista aia cu față de pavian cu mantie, cum bine zicea CTP-ul. Acum mi-e și frică să mai deschid televizorul, să nu cumva să-i mai văd fața aia uluitor de neplăcută. Nici Tudose nu era vreo frumusețe, dar în nici un caz nu avea o față atât de grețoasă ca Viorica Dăncilă.”

Pe de altă parte, ghinionistul face haz de necaz și spune că măcar el va fi pregătit când monumentul de prostie al lui Dragnea va deveni oficial premier. ”Când alții vor avea primele coșmaruri din cauza Vioricăi Dăncilă, că sigur proasta le va da multe astfel de momente românilor, eu o să fiu pregătit mental pentru asta, nu ca alții”, spune cu un zâmbet amar bărbatul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 ianuarie 2018 11:51
Citește mai mult despre: cosmar Dancila Dragnea PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult