Ceremonie de zile mari la cimitirul Ghencea! Ales recent pe listele PSD Olt, Nicolae Ceauşescu a fost dezgropat pentru a participa la prima şedinţă a noului Parlament. În uralele câtorva nostalgici, dictatorul a declarat că e dispus să “îngroape securea războiului” cu Ion Iliescu şi să devină copreşedinte onorific imediat ce îşi ia în primire mandatul de senator.

ceasca_deshumat_senat_olt.jpg
Vizibil mumificat de trecerea anilor, Ceauşescu a comentat: “Îl iert pe tov. Iliescu pentru că m-a executat sumar, oricum mi-a prins bine nişte odihnă şi ţara a mers excelent sub oblăduirea FSN-ului. Să lăsăm în urmă trecutul şi să ne concentrăm pe ce avem de făcut acum, tovarăşi.” Ulterior, acesta s-a întins în coşciug şi a aşteptat, cuminte, să fie depus la pupitrul senatorial.

Înainte să se instaleze la Parlament, odiosul tiran a ţinut să depună coroane de flori la mormintele câtorva prieteni, de trecerea cărora a luat act cu tristeţe: C. V. Tudor, A. Păunescu, S. Nicolaescu şi alţii asemenea lor.

Într-o atmosferă tovărăşească, noii colegi l-au învăţat pe “veteran” cum se joacă Solitaire pe smartphone, cum se huiduie hipsteri dar şi ultimele descoperiri în materie de comunism atroce.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 20.12.2016 18:06 Politic

National Cinematografic