Nicolae Ceauşescu, deshumat după ce a câştigat alegerile pentru Senat în judeţul Olt

Ceremonie de zile mari la cimitirul Ghencea! Ales recent pe listele PSD Olt, Nicolae Ceauşescu a fost dezgropat pentru a participa la prima şedinţă a noului Parlament. În uralele câtorva nostalgici, dictatorul a declarat că e dispus să “îngroape securea războiului” cu Ion Iliescu şi să devină copreşedinte onorific imediat ce îşi ia în primire mandatul de senator.

Vizibil mumificat de trecerea anilor, Ceauşescu a comentat: “Îl iert pe tov. Iliescu pentru că m-a executat sumar, oricum mi-a prins bine nişte odihnă şi ţara a mers excelent sub oblăduirea FSN-ului. Să lăsăm în urmă trecutul şi să ne concentrăm pe ce avem de făcut acum, tovarăşi.” Ulterior, acesta s-a întins în coşciug şi a aşteptat, cuminte, să fie depus la pupitrul senatorial.

Înainte să se instaleze la Parlament, odiosul tiran a ţinut să depună coroane de flori la mormintele câtorva prieteni, de trecerea cărora a luat act cu tristeţe: C. V. Tudor, A. Păunescu, S. Nicolaescu şi alţii asemenea lor.

Într-o atmosferă tovărăşească, noii colegi l-au învăţat pe “veteran” cum se joacă Solitaire pe smartphone, cum se huiduie hipsteri dar şi ultimele descoperiri în materie de comunism atroce.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
20 decembrie 2016 18:12
Citește mai mult despre: alegeri Ceausescu Olt PSD senat

Alte articole

Vezi mai mult