Nicuşor Constantinescu explică fuga din SUA în Turcia: “N-am mai rezistat fără şaorma”

Deşi la prima vedere pare inexplicabilă, fuga lui Nicuşor Constantinescu din SUA în Turcia are un motiv temeinic: nevoia ancestrală de şaorma a baronului constănţean.

Constantinescu a recunoscut că a luat avionul de Istanbul după ce a visat nopţi la rând că mănâncă şaorma. “Abia când pierzi ceva aparent banal, cum ar fi o şaormă, îţi dai seama cât de goală e viaţa ta în lipsa acelui ceva. Slăbisem 10 kile. Mă trezeam transpirat, cu maţele chiorăind. Molfăiam în somn şi ceream usturoi.”

“Pe timpul zilei, nu mai făceam altceva decât să întreb după şaorma, dar cât era America de mare, căutarea mea era în van. Ce mănâncă ăia acolo nu poate fi numit şaorma.”

“Am decis să-mi asum toate riscurile de dragul unei şaorme ca la mama acasă, aşa că m-am dus la Istanbul. Îmi făceam mustrări de conştiinţă – dacă mă găsesc şi mă prind?”, povesteşte baronul. “Ce-o fi, o fi, mi-am zis. Dacă iese Ponta şi scap, sărbătorim cu o şaorma. Dacă mă bagă la puşcărie, cineva tot s-o găsi să-mi arunce şaorma printre gratii. Îmi trebuia şaorma ca unui vampir sângele.”

“Nu regret nimic”, a exclamat Constantinescu, cu un fir de varză încă atârnându-i în colţul gurii.

Amintim cititorilor că Nicuşor Constantinescu a fost reţinut în Turcia după ce proprietarului unei şaormerii din zona Sultanahmet i s-a părut “suspect” că un turist străin cere extra maioneză a 43-a oară.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
6 noiembrie 2014 14:11

Alte articole

Vezi mai mult