Nicuşor Constantinescu se plânge că a fost torturat la DNA: „M-au ţinut o oră fără pic de mâncare”

Baronul de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a continuat, şi azi, cu acuzaţiile la adresa procurorilor DNA care l-au luat cu forţa în urmă cu câteva zile de la birou să-l aducă la audieri. Preşedintele CJ Constanţa se plânge că a fost maltratat în birourile Direcţiei Naţionale Anti-Corupţie şi a avut parte de tratamente inumane.

„Pe holurile DNA am văzut un procuror cum se înfrupta dintr-un covrig în timp ce pe mine m-au ţinut într-o încăpere aerisită, bine luminată, fără măcar o fripturică acolo. M-au tot întrebat de afaceri, de contracte cu statul, fără un pic de politeţe, fără să ofere un fursec. Omul nu poate trăi doar cu cafea”, s-a plâns Nicuşor Constantinescu.

Acesta a declarat că va reclama tratamentul la care a fost supus direct la CEDO. „Ştiu că e sărăcie în ţara asta, doar am contribuit şi eu şi prietenul meu Radu Mazăre la instaurarea ei, dar măcar de-un cârnăcior, o jumară, tot se poate face rost. Până şi pe vremea tovarăşului Nicolaie Ceauşescu tot se mai găsea câte ceva”, a precizat acesta.

Scris de Eftimie
17 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult