Viceprimarul Aurelian Bădulescu a continuat ieri seară la Antena 3 seria dezvăluirilor referitoare la incidentul pe care l-a avut cu Nicușor Dan, candidatul opoziției. Bădulescu susține că nu e prima oară când se întâmplă așa ceva și că Nicușor a mai bătut doi viceprimari.

nicusor-dan-bataie-gang.jpg

Viceprimarul spune că are martori care pot confirma că Nicușor Dan este cel care a fost agresorul pentru că la un moment dat și-a rupt cămașa și s-a văzut inconfundabilul tatuaj cu teorema lui Fermat de pe burtă. „N-am să uit cât oi trăi tatuajul acela. M-a costat patru dinți, Nicușor Dan mi-a dat unde doare”, a spus unul din viceprimarii agresați sub protecția anonimatului. 

Viceprimarul Bădulescu spune că acum se simte amenințat de Nicușor Dan și că zilele trecute a primit o pecete cu Ciurul lui Eratostene și că acesta este simbolul Dojo-ului lui Dan. „În fiecare seară văd de pe geamul casei mele o siluetă care învârte amenințător nunceaguri și mă pândește. Cred că acest om este Nicușor, salvați-mă până un e prea târziu”, a avertizat politicianul. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 09.06.2020 12:54 Politic

National Cinematografic